Kiedy i gdzie mogę poznać mojego doradcę?

Uczestniczymy w wielu konferencjach. Spotkajmy się tam.

Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego

11.05.2021

Autorzy:
Sabina Kornacka-Wieteska
Dr Jarosław Łukawski
Rafał Szulborski

11 maja 2021 r. w godz. 9:00-12:30 zapraszamy na konferencję online pt. Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego, organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”.

Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest kancelaria DZP, skierowane jest do wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a w szczególności do pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

Podczas wydarzenia wystąpią eksperci z zespołu prawa żywnościowego oraz zespołu prawa konkurencji, którzy wygłoszą następujące prelekcje:

  • Rafał Szulborski o godz. 10:40 omówi "Wymagania prawa żywnościowego a umowy marek własnych",
  • Sabina Kornacka-Wieteska o godz. 11:15 przybliży Państwu "Istotne elementy umowy na wytwarzania kontraktowe",
  • Jarosław Łukawski o godz. 11:50 przedstawi "Przewagę kontraktową w umowach na wytwarzanie kontraktowe".

Pełną agendę wydarzenia oraz szczegóły rejestracji znajdą Państwo na stronie organizatora.

 

Bądź na bieżąco z DZP