11.05.2021
Autorzy:
- Sabina Kornacka-Wieteska
- Dr Jarosław Łukawski
- Rafał Szulborski
Praktyki:
Specjalizacje:
11 maja w godz. 9:00-12:30 zapraszamy na konferencję online, podczas której wystąpią Rafał Szulborski, Sabina Kornacka-Wieteska oraz Jarosław Łukawski.
11 maja 2021 r. w godz. 9:00-12:30 zapraszamy na konferencję online pt. Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego, organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”.
Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest kancelaria DZP, skierowane jest do wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a w szczególności do pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
Podczas wydarzenia wystąpią eksperci z zespołu prawa żywnościowego oraz zespołu prawa konkurencji, którzy wygłoszą następujące prelekcje:
- Rafał Szulborski o godz. 10:40 omówi "Wymagania prawa żywnościowego a umowy marek własnych",
- Sabina Kornacka-Wieteska o godz. 11:15 przybliży Państwu "Istotne elementy umowy na wytwarzania kontraktowe",
- Jarosław Łukawski o godz. 11:50 przedstawi "Przewagę kontraktową w umowach na wytwarzanie kontraktowe".
Pełną agendę wydarzenia oraz szczegóły rejestracji znajdą Państwo na stronie organizatora.